Ervaringen

Home / Ervaringen

Help onze verloskundigen praktijk!

Bedankt voor de keuze voor onze verloskundigenpraktijk. Wij hebben ons met volle overgave ingezet om jou de persoonlijke en professionele zorg te bieden die jij verdient!

Review plaatsen op Google of Facebook

Klik op de link hieronder om uw review te plaatsen.

Nieuw! Het Anticonceptie spreekuur

Denk je na over anticonceptie en zou je hierover graag meer informatie of advies ontvangen? neem gerust contact met ons op. Een van onze specialisten helpt je graag verder.

Het plaatsen en verwijderen van spiralen kan tevens op de praktijk worden uitgevoerd. We maken direct een controle echo.

Verloskundigen Hilversum
5.0
Persoonlijk en fijn contact. Lekker pragmatisch en goede ondersteuning. Enige minpuntje is beperkte hoeveelheid spreekuur op de locatie op de Neuweg voor als je in die omgeving woont.
Vera

Vera

03-12-2022

Google
5.0
Ik heb een onweis goede tijd gehad bij materna. Ze namen goed de tijd voor je. Als er nog een kleine bij komt ga ik zo ie zo terug bij materna.
Lonneke

Lonneke

03-12-2022

Facebook
5.0
Echt een top team! Er is enorm veel begrip, geduld en enthousiasme! Voelt als een warm bad! Zowel bij de nare situaties (miskramen) als bij de leuke situaties (nu 22 weken zwanger) voelen wij ons gehoord en geholpen!
Chantal

Chantal

03-12-2022

Google
5.0
Wat een fijne praktijk! Alle 4 de dames hebben mij tijdens mijn eerste zwangerschap super geholpen! Fijn en persoonlijk contact wat ik erg belangrijk vond in deze spannende maar leuke fase in mijn leven.
Karianne

Karianne

03-12-2022

Facebook